Welkom op de ToekomstHub

Innovatief Werk naar Werk, loopbaan coaching, advies, transitie & werkzekerheid

ToekomstHub helpt jou met ontwikkeladvies, in het vinden van de juiste baan (vast, tijdelijk, flex of ZP) en je transfer naar je nieuwe werk of opdrachtgever. De ToekomstHub is een online ontmoetingsplaats en biedt loopbaan services, een toolbox voor talent ontwikkeling en coaching. Ook biedt de Hub t.z.t. een marktplaats voor vraag en aanbod van mensen en werk en doet de Hub projecten om met en voor elkaar werk te zoeken middels omgekeerd solliciteren. Mensen ontwerpen in de Hub met behulp van onlineloopbaanprogramma’s en coaches hun eigen ideale baan en connecten met elkaar en hun coach in het netwerk. Je start met een talent analyse en je kan direct matchen op bijvoorbeeld de beschikbare jobprofielen van de toekomst. Als coaches helpen wij je vanuit het loopbaangesprek en adviseren wij je vanuit de talent-analyse in de optimale match en het creëren van persoonlijke werkkansen. Wij helpen je met bijvoorbeeld je cv en LinkedIn en oefen sollicitatiegesprekken. Ook wijzen wij mensen de weg in het leren netwerken, verkennen en ontdekken waar je nieuwe job is.

Onze services

  • Loopbaan coaches & trainers voor op maat loopbaanadvies en programma’s.
  • Individueel & collectief Werk naar Werk – Out-Innplacement.
  • Voor jezelf beginnen start up service.
  • 2unboss ambassadeurschap samen werk vinden vanuit het virtuele Hub.

Wij werken vanuit het principe van overvloed, asynchrone wederkerigheid (wat ik je geef komt wel een keer terug) en zien mensen als het sociale kapitaal.Je persoonlijke Hub account en de volledige toolbox is daarom gratis beschikbaar of voor wat het je waard is. Kom je vanuit een organisatie dan maken wij speciale afspraken met je organisatie. Iedereen heeft recht op werkgeluk. Wij willen je meest waardevolle platform bieden met de beste toolbox en services. Ben je tevreden en enthousiast help ons dan met een aanbeveling of word ambassadeur.

Hub toolbox en services

Voor de services maak je met de betreffende coach of trainer afspraken over de vergoeding. Ontwerp je in de Hub met behulp van online loopbaanprogramma’s en coaches je eigen ideale baan? Start met je talent analyse. Match op de beschikbare ontwikkelprofielen van de toekomst en vacatures. Laat je coachen en adviseren in de talent-analyse, de optimale match en je persoonlijke werkkansen. Volg bijvoorbeeld een LinkedIn training, Laat je helpen met het professioneel opstellen van je CV. Oefen sollicitatie gesprekken en ga netwerken, verkennen en ontdekken waar je nieuwe job is.

ToekomstHub – 2unboss Ambassadeur

Als ambassadeur van de ToekomstHub benader je organisaties en nodig je ze uit om werkkansen in te brengen. Ondertussen maak je in het Hub groepen aan en verdeel je samen de taken. Wie doet de acquisitie van organisaties, wie werft deelnemers en verzorgt de social media? Een groep gaat op zoek naar vacatures. Een anderen groep zet de opdrachten, projecten of vacature om in een talent profiel zodat je kan matchen. We trainen online en offline in het voeren van het sollicitatiegesprek. En als je op gesprek bent, en het klikt doe je je nieuwe werkgever een aanbod wat hij/zij niet kan weerstaan. Als de werkgever geen vast of tijdelijk contract kan of durft te bieden trek jij je troefkaart. Je nieuwe werkgever kan jou met de LuckyYou inleenservice (Uitzendcontract fase A of B) tegen een nul marge tarief aannemen.

Schrijf je nu in!

Kijk voor meer informatie over 2unboss op https://2unboss.today

Framework for professionals in the new people management industry.